• +40 21 316 79 32

Informatii IFR

Facultatea de Management Financiar, conform Legii educatiei nationale nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, organizeaza program de studii universitare de licenta la forma de invatamant cu frecventa redusa.

Invatamantul cu frecventa redusa (IFR) reprezinta o forma de organizare a proceselor didactice caracterizata prin activitati de predare/invatare/evaluare, dedicate pregatirii aplicative, programate in mod compact sau periodic, care presupune atat intalnirea nemijlocita in spatiul universitar a studentilor/cursantilor cu cadrele didactice de predare, cat si utilizarea unor mijloace de predare/pregatire specifice Invatamantului la Distanta.

Responsabil cu activitatile desfasurate in cadrul programului de studii de licenta la forma de IFR este dna. conf. univ. dr. Arina Mircea.

Responsabil cu orarele activitatilor didactice este dna.conf. univ. dr. Madalina Tocan.

Tutore (coordonator anul I pentru studenti) este dna.conf. univ. dr. Madalina Tocan.

Tutore (coordonator anul II pentru studenti) este dna.conf. univ. dr. Arina Mircea.

Tutore (coordonator anul III pentru studenti) este dna.conf. univ. dr. Carmen Ungureanu.

Suportul pentru platforma eLearning (materiale si activitati) este asigurat de dl. conf.univ.dr. Alexandru-Caragea Antoniade-Ciprian si de dl. Daniel Dumitru

Dragi studenti, mai multe informatii privind structura anului universitar, planul de invatamant, orarele, examenele, fisele disciplinelor, cadrele didactice si taxele aferente acestei forme de invatamant veti gasi in sectiunea website-ului dedicata Departamentului IFR-ID, accesand link-ul: Departamentul IFR-ID

Informatii utile

Utilizarea platformei Modul Student G Suite for Education UEB

Ghid conectare cont institutional

Ghid accesare Google Classroom

Ghid conectare Google Meet

Instructiuni privind incaracare referatelor proiectelor lucrarilor practice