• +40 21 316 79 32

Informatii

Misiunea programului de licenta

"Inginerie economica industriala", inca de la acreditarea din 2003, a constat in acumularea de cunostinte in cadrul formarii initiale in domeniul Inginerie si management cu precadere in activitatile industriale avand si o particularitate privind protectia mediului in aceste activitati de catre absolventii Facultatii de Inginerie Manageriala.

Programul de studii

Isi propune sa formeze ingineri cu specializarea in Inginerie economica industriala, capabili sa dezvolte activitati privind organizarea, controlul si asigurarea eficientei activitatilor industriale, in conexiune cu dinamica mediului de afaceri.

Obiectivul principal

Consta in asigurarea unei pregatiri complexe, interdisciplinare in domeniile: tehnic, economic, juridic si managerial in concordanta cu exigentele societatii actuale. Un accent este pus pe orientarea pregatirii viitorului absolvent si în relatia cu problematica ecologica.

Relevanta calificarilor

Va rugam sa completati un chestionar privind relevanta calificarilor aferente programelor de licenta din domeniul INGINERIE SI MANAGEMENT fata de cerintele tinerilor pe termen lung.
Formularul se completeaza online la adresa: Google Form