• +40 21 316 79 32

Platforme Online

ANUNT SUSTINERE EXAMENE

Stimati Studenti,

Va reamintim ca pentru conectarea la platforma Google Classroom accesati adresa https://classroom.google.com cu credentialele dvs. Contul dvs. trebuie sa fie cel din domeniul @ueb.education. Sa nu incercati conectarea cu alt cont de Gmail sau orice alt cont pentru ca nu veti ajunge in platforma Universitatii Ecologice. De asemenea, va rugam sa revedeti Ghidul publicat la sectiunea Orare a fiecarei facultati.

Studentii Facultatii de Drept se pot adresa prin email persoanei responsabile cu platforma online: lect. univ. dr. Cleopatra Drimer, pe adresa de email: cleopatra.drimer@ueb.education

Pentru asigurarea securitatii sanitare, in conditiile pandemiei cu virusul Sars-CoV-2, pe parcursul semestrului I al anului universitar 2021-2022, activitatile didactice se vor desfasura on-line.
Pentru a facilita accesarea platformelor dedicate in acest scop, comunicarea se va realiza prin intermediul adreselor de e-mail furnizate la nivel institutional fiecarui student/masterand. Acestea vor avea urmatoarea forma: prenume.nume@ueb.education.
In cazul in care nu ati primit un mesaj pe adresa de e-mail declarata la inscrierea in facultate, pentru activarea contului dvs. va rugam completati formularul urmator si transmiteti-l pe adresa de e-mail: cleopatra.drimer@ueb.education.
Facultatea
Program de studii
Forma de invatamant
Nume de familie nastere
Nume de familie actual
Prenume
Adresa de e-mail
Numar de telefon

Platforme Online

Incepand cu anul universitar 2020-2021 Universitatea Ecologica din Bucuresti utilizeaza in procesul educational platforma G Suite for Education.

Toate cadrele didactice si toti studentii utilizeaza pentru comunicare si accesul la suita de aplicatii educationale, precum Google Classroom, exclusiv conturile de email institutionale, din domeniul @ueb.education

Dragi studenti din anul 1, in perioada 01.oct - 10.oct.2021, veti primi un email de instiintare privind crearea contului in platforma G Suite for Education pe contul e email declarat in relatia cu Universitatea prin fisa de inscriere la facultate. Daca dupa aceasta data nu ati primit nicio instiintare va rog sa ne transmiteti un email pe adresa suport@ueb.education in care sa ne comunicati acest lucru.

Studentii din anii 2 si 3 folosesc conturile pe care le au deja.

Ghid pentru activitatile didactice online


Admitere 2022-2023 - Retele de socializare

Licenta - Grup Facebook - Anul 1, IF 2022 - 2023

Licenta - Grup Facebook - Anul 1, IFR 2022 - 2023

MASTER Drept intern si international al mediului 2022 - 2023

MASTER - Drept international si dreptul Uniunii Europene - 2022 - 2023

MASTER - Drept international si european al afacerilor 2022 - 2023

MASTER - Drept social roman si european 2022 - 2023

MASTER - Dreptul informatiilor si al securitatii private 2022 - 2023

MASTER - Stiinte penale si criminalistica 2022 - 2023


Orare si Examene - studii universitare de licenta

Orare si Examene - studii universitare de master

Drept international si european al afacerilor