• +40 21 316 79 32

Examen Licenta - FEBRUARIE 2023

Acte inscriere examen licenta format FIZIC FEBRUARIE 2023

INFORMATII EXAMEN LICENTA FEBRUARIE 2023

IN ATENTIA CANDIDATILOR EXAMEN LICENTA FEBRUARIE 2023

COMISII EXAMEN LICENTA FEBRUARIE 2023

Cadre Didactice coordonatoare LICENTA

Examen Licenta - IULIE 2023

INFORMATII EXAMEN LICENTA IULIE 2023

Examen Licenta - IULIE 2022

INFORMATII ELIBERARE ADEVERINTA SI DIPLOMA DE LICENTA - CLICK AICI

REZULTATE FINALE EXAMEN LICENTA IULIE 2022

INSCRISI pe COD la EXAMEN LICENTA IULIE 2022 PROBA II

REZULTATE COMISIA 1 EXAMEN LICENTA IULIE 2022 PROBA I

REZULTATE COMISIA 2 EXAMEN LICENTA IULIE 2022 PROBA I

INSCRISI pe COD la EXAMEN LICENTA IULIE 2022 PROBA I

Perioada de inscriere si planificarea sustinerii examenului de LICENTA pentru cele 2 probe

Documente necesare inscriere examen de LICENTA

Comisii admitere LICENTA / MASTER

Anunt

Examen Licenta - FEBRUARIE 2022

REZULTATE EXAMEN LICENTA FEBRUARIE - 2022

PROGRAMARE EXAMEN LICENTA FEBRUARIE - PROBA 2 2022

REZULTATE EXAMEN LICENTA FEBRUARIE - PROBA 1 2022

PROGRAMARE EXAMEN LICENTA FEBRUARIE 2022

INSCRISI EXAMEN LICENTA FEBRUARIE 2022

INFORMATII EXAMEN LICENTA FEBRUARIE 2022

Examen Licenta - Programarea sustinerii si rezultate

Respinsi - proba 2 - examen LICENTA IULIE 2021

Rezultate finale - examen LICENTA IULIE 2021

Rezultate comisia 1 - proba 2 - examen LICENTA IULIE 2021

Rezultate comisia 2 - proba 2 - examen LICENTA IULIE 2021

Programare Proba 2 - examen LICENTA IULIE 2021

Rezultate comisia 1 - proba 1 - examen LICENTA IULIE 2021

Rezultate comisia 2 - proba 1 - examen LICENTA IULIE 2021

Programare Proba 1 - examen LICENTA IULIE 2021

Examen Licenta Iulie 2021

ALEGEREA TEMELOR PENTRU LUCRAREA DE LICENTA

Alegerea temei lucrarii se face impreuna cu cadrul didactic coordonator, pornind de la domeniile/temele propuse de catre acesta sau de catre student. Temele propuse in lista din ebiblioteca sunt orientative, studentii pot propune orice alta subtema in legatura cu tema prezentata in lista. In vederea obtinerii avizului stiintific din partea coordonatorului lucrarii, studentul va completa propunerea pentru realizarea lucrarii stiintifice.

Dupa alegerea temei, studentul va completa cererea oficiala tipizata, prin care solicita aprobarea pentru intocmirea temei de cercetare aleasa/propusa. Cererea (completata de mana / pe calculator) se va depune in original pana pe data de 15 noiembrie la secretariatul facultatii. Taxa va fi achitata dupa sustinerea si promovarea tuturor examenelor (sesiunea din vara) si dupa ce fisa de lichidare va fi semnata la Evidenta taxe si pentru promovabilitate la secretariatul facultatii din B-dul Vasile Milea nr. 1G.

Studentul are obligatia sa prezinte cadrului didactic coordonator lucrarea finalizata cu cel putin 3 saptamani inainte de inscrierea la examenul de licenta.

Informatii examen LICENTA:

Examenul de licenta se va desfasura Online.

Inscrierile pentru examenul de LICENTA se desfasoara online.

Taxa de inscriere la examenul de licenta este de 900 lei.


INSCRIERE ONLINE

Pentru inscrierea on-line la sustinerea examenului de licenta, absolventii vor transmite pe adresa de email: examen.finalizare.psihologie@ueb.education urmatoarele documente completate, semnate (unde este cazul) si scanate, in format PDF:
- cerere-tip de inscriere + fisa de lichidare (completata, semnata si scanata), formularul este disponibil aici Fisa de lichidare va fi validata ulterior de serviciul financiar si de secretariatul facultatii.
- carte de identitate (scan), in situatiile in care: a fost emis un alt document;
- certificatul de nastere (scan), in situatiile in care: nu a continut Codul Numeric Personal si a fost adaugat de la admitere si pana in prezent; este vechi si se specifica raionul si nu judetul; denumirea oficiala a localitatii s-a schimbat; este nevoie de clarificarea datelor personale ale titularului;
- dovada achitarii taxei de inscriere la examenul de licenta - 900 lei (scan/screenshot); plata se poate face si prin card;
- declaratia privind acordul de inregistrare audio-video (completata, semnata si scanata), formularul este disponibil aici
- declaratia de onestitate (completata, semnata si scanata), formularul este disponibil aici
- fisa de consiliere si orientare in cariera (completata, semnata si scanata), formularul este disponibil aici
- fisa de monitorizare a insertiei pe piata muncii (completata, semnata si scanata), formularul este disponibil aici

In cazul absolventilor UEB se vor prelua de catre secretariate, din dosarele depuse la admiterea in facultate, urmatoarele acte:
- certificat de nastere (fotocopie);
- certificat de casatorie sau alt document in cazul schimbarii numelui (fotocopie);
- C.I. sau B.I. (fotocopie);
- diploma de bacalaureat (original);
- diploma de bacalaureat (fotocopie);
- foaia matricola anexa la diploma de bacalaureat (fotocopie).

In situatia inscrierii on-line, doua fotografii 3/4, color, recente, hartie fotografica mata, vor fi depuse in format fizic, la Rectorat, la depunerea cererii de eliberare a diplomei.

Procedura de inscriere se finalizeaza prin validarea de catre secretariatul facultatii, dupa verificarea situatiei scolare, a evidentei taxelor, precum si a continutului dosarului de student existent in arhiva institutiei.
In situatia constatarii lipsei/expirarii valabilitatii unor documente, secretariatul poate solicita completarea dosarului.

Lucrarea de licenta/diploma, in format PDF, va fi transmisa de absolvent la adresa de email: lucrare.finalizare.psihologie@ueb.education insotita de declaratia pe proprie raspundere privind originalitatea lucrarii (referat completat, semnat si scanat).

Referatul coordonatorului stiintific al lucrarii va fi depus de catre acesta, in original, semnat, la secretariatul facultatii.


La sustinerea examenului de licenta, absolventii vor trimite la adresele de mail examen.finalizare.psihologie@ueb.education (acte pentru dosar) urmatoarele documente completate si semnate (unde este cazul) sau fotocopii:
- cerere-tip de inscriere + fisa de lichidare (completata, semnata, in original), formularul este disponibil aici Fisa de lichidare va fi validata la serviciul financiar si la secretariatul facultatii.
- carte de identitate (fotocopie), in situatiile in care: a fost emis un alt document;
- certificatul de nastere (fotocopie), in situatiile in care: nu a continut Codul Numeric Personal si a fost adaugat de la admitere si pana in prezent; este vechi si se specifica raionul si nu judetul; denumirea oficiala a localitatii s-a schimbat; este nevoie de clarificarea datelor personale ale titularului;
- dovada achitarii taxei de inscriere la examenul de licenta- 900 lei (fotocopie) trimisa pe mail la lucrare.finalizare.psihologie@ueb.education; plata se poate face si prin card;
- 2(doua) fotografii 3/4, color, recente, hartie fotografica mata; - lucrarea de licenta (un exemplar pe CD), insotita de declaratia pe proprie raspundere privind originalitatea lucrarii si referatul coordonatorului stiintific al lucrarii (completat, semnat si scanat)de trimis la adresa de mail lucrare.finalizare.psihologie@ueb.education;
- 2 dosare plic albe, nescrise.

In cazul absolventilor UEB se vor prelua de catre secretariate, din dosarele depuse la admiterea in facultate, urmatoarele acte:
- certificat de nastere (fotocopie);
- certificat de casatorie sau alt document in cazul schimbarii numelui (fotocopie);
- C.I. sau B.I. (fotocopie);
- diploma de bacalaureat (original);
- diploma de bacalaureat (fotocopie);
- foaia matricola anexa la diploma de bacalaureat (fotocopie).

In situatia constatarii lipsei/expirarii valabilitatii unor documente, secretariatul poate solicita completarea dosarului.

Referatul coordonatorului stiintific al lucrarii va fi depus de catre acesta, in original, semnat, la secretariatul facultatii.


Model grile examen licenta:


Tematica pentru examenul de licenta:


    Teme noi de cercetare pentru lucrarea de licenta / disertatia de masterat    Psihologie pozitiva - teme si teste disponibile: The Acceptance and Action Questionnaire, White Bear Suppression Inventory, Emotion Control Questionnaire, State Social Anxiety and State Emotion-Regulation Questionnaires, Repressive Defensive Coping, Miller Behavioral Style Scale, Balanced Inventory of Desirable Responding, Fusion / Dysfunctional thinking, Automatic Thoughts Questionnaire, Personal Need for Structure, Belief in Personal Control Scale, Dysfunctional Attitude Scale, Narcissistic Personality Inventory, Rosenberg Self-Esteem Scale, Adult Dispositional Hope Scale, Adult State Hope Scale, Domain Specific Hope Scale, Sociotropy – Autonomy Scale, Mindfulness / Awareness of feelings, Kentucky Inventory of Mindfulness Skills, The Mindfulness Attention Awareness Scale, Toronto Alexithymia Scale, Value clarification / Goal striving / Action orientation, Personal Strivings Assessment, Personal Values Questionnaire, Valued Living Questionnaire, The BULLs-eye Instrument about valued life Primary Care Version, The Bulls-eye Instrument about Valued Life, Action Control Scale, Pleasant Events Schedule, Diabetes Acceptance and Action Scale for Children and Adolescents, Avoidance and Fusion Questionnaire for Youth, Child Acceptance and Mindfulness Measure, Chronic Pain Acceptance Questionnaire – Revised, Chronic Pain Values Inventory, Psychological Inflexibility in Pain Scale, The Body Image - Acceptance and Action Questionnaire, Trauma Specific AAQ, ACT daily diary measure, ACT weekly Diary.

    > Descarca setul de teste - Psihologie Pozitiva <  

  • Cadre didactice coordonatoare de lucrari de licenta
  • Cerere pentru realizarea lucrarii de licenta