• +40 21 316 79 32

Informatii IFR

Facultatea de Psihologie, conform Legii educatiei nationale nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, organizeaza program de studii universitare de licenta la forma de invatamant cu frecventa redusa.

Invatamantul cu frecventa redusa (IFR) reprezinta o forma de organizare a proceselor didactice caracterizata prin activitati de predare/invatare/evaluare, dedicate pregatirii aplicative, programate in mod compact sau periodic, care presupune atat intalnirea nemijlocita in spatiul universitar a studentilor/cursantilor cu cadrele didactice de predare, cat si utilizarea unor mijloace de predare/pregatire specifice Invatamantului la Distanta.

Coordonatorul activitatilor desfasurare in cadrul programului de studii de licenta la forma de IFR este dna. Lector univ.dr. Adelina Dutu.

Responsabil cu orarele activitatilor didactice este dna Conf.univ. dr. Gherghinescu Ruxandra.

Tutore (coordonator de an pentru studenti) este dna Conf.univ. dr. Tamara Bîrsanu.

Suportul pentru platforma eLearning (materiale si activitati) este asigurat de Lector univ.dr. Dutu Adelina.

Dragi studenti, mai multe informatii privind structura anului universitar, planul de invatamant, orarele, examenele, fisele disciplinelor, cadrele didactice si taxele aferente acestei forme de invatamant veti gasi in sectiunea website-ului dedicata Departamentului IFR-ID, accesand link-ul: Departamentul IFR-ID