• +40 21 316 79 32

Baza materiala

Facultatea de Educatie Fizica si Sport dispune de spatii destinate activitatilor didactice, conform normelor în vigoare. Facultatea dispune de trei cabinete metodice: cabinetul de Masaj si Kinetoterapie, Cabinetul de Anatomie si biomecanica, Cabinet Metodic interdisciplinar.

Pentru acoperirea nevoilor tehnice ale disciplinei Informatica, Universitatea a pus la dispozitie Laboratorul de informatica aflat in gestionarea Facultatii de Inginerie Manageriala.

Facultatea dispune si de:

  • un punct de documentare, cu o suprafata de 23 mp, dotat cu 4 calculatoare, 3 imprimante;
  • o sala sport cu suprafata de 231,85 mp, acoperita cu linoleum pentru uz sportiv tip OMNISPORT, culoare verde, dotata cu vestiare, dusuri si toalete;
  • un teren sportiv multifunctional în aer liber cu o suprafata de 493mp (29/17m) acoperit cu gazon sintetic, cu instalatie de iluminat nocturn.
  • în biblioteca Universitatii exista sectorul desemnat facultatii.

Dotare

Dotarea salilor de curs si seminar corespunde desfasurarii activitatii didactice în conditii moderne. Pentru partea aplicativa a disciplinei Informatica, exista laborator al UEB dotat cu calculatoare din cele mai noi generatii.

Laboratoarele si salile de seminar al facultatii au conectare permanenta la internet. Calculatoarele din punctul de documentare au instalate sisteme de operare Windows, programe de tip Office, navigatoare pe internet si programe de citire a corespondentei electronice. Facultatea dispune, de asemenea, de 2 retroproiectoare, 5 imprimante, 3 scannere, 1 copiator - utilizate în activitatea didactica, de cercetare si administrativa.