• +40 21 316 79 32

Exprima-ti opinia!

Dragi studenti,

Va invitam sa participati la unul dintre cele mai cuprinzatoare studii europene despre educatie si cariera! Raspundeti intrebarilor aici:

Aveti sansa de a castiga prin tragere la sorti unul din cele 5 vouchere x 500 euro (aprox. 2.250 RON)* sau unul din cele 10 vouchere x 200 euro (aprox. 900 RON)*.
In plus, la finalul completarii chestionarului veti primi informatii utile cu privire la dezvoltarea carierei. Raspunsurile sunt anonimizate si datele dumneavoastra sunt protejate conform legilor in vigoare.

Your future has a voice!

*Puteti utiliza voucherele BestChoice Europe in peste 70 de magazine online. Creditul voucherului poate fi divizat in mai multe magazine online si pot fi folosite combinat mai multe vouchere.

Prezentare facultate


Informatii generale

Domeniul fundamental: Stiinte economice

Domeniul pentru studii universitare de licenta: Finante

Specializarea acreditata: Finante si Banci

- Forme de invatamant: ZI, Invatamant cu Frecventa Redusa (IFR), Invatamant la Distanta (ID)

- Durata studiilor universitare de licenta: 3 ani

Specializarea autorizata provizoriu: Administrarea Afacerilor

- Forme de invatamant: ZI

- Durata studiilor universitare de licenta: 3 ani

Despre

In noua configuratie a vietii economice din tara noastra, ca membra a Uniunii Europene, Facultatea de Stiinte Economice pregateste specialisti de inalta responsabilitate, capabili sa desfasoare activitati de conducere si de executie in intreprinderi private si publice, in banci, in institutii ale administratiei centrale si locale, organisme neguvernamentale interne si internationale.

Durata studiilor de licenta este de 3 ani la oricare din formele de invatamant este de ZI, Frecventa Redusa (F.R.) si I.D. (Invatamant la Distanta).

Prezentare video Facultatea de Stiinte Economice