Universitate
psihology
home
conducere
cadre didactice
cercetare
admitere
master
cursuri postuniversitare
contact
informatii pentru studenti
structura an universitar
plan de invatamant
orare
examene
biblioteca
biblioteca electronica
catalog electronic
licenta
acte de studii
secretariat
Linkuri utile

Colegiul Psihologilor
Federatia Romana de Psihoterapie
retele socializare

Bine ati venit pe site-ul Facultatii de Psihologie!

Facultatea de Psihologie este acreditata. Calificativul acordat de ARACIS este "Incredere" (Decizia nr. 32 din 30.07.2009). Click aici pentru a citi Raportul de evaluare.

Secretariat: Telefon: 0213167931 int.230. E-mail: psihologie@ueb.ro

ANUNT pentru sefii de an I, II si III


Nou din semestrul 2: Curs deschis de Constientizare si Dezvoltare Personala.

> Click aici pentru a citi tematica si descrierea cursului, precum si modalitatea de inscriere <

Cursul este destinat studenților la psihologie, psihologilor, psihiatrilor, psihoterapeuților, medicilor, trainerilor de dezvoltare personală, coach-ilor și persoanelor care doresc să exploreze procesul de dezvoltare personală. Cursul are la bază elemente de psihologia conștientizării și prezintă teorii științifice, metode și tehnici de transformare interioară focusate pe dezvoltarea autonomă (self-actualization) și post-autonomă a Eului (post-autonomous ego development).

Informațiile prezentate constituie un compendiu privind procesul de dezvoltare personală și facilitează înțelegerea principiilor de bază ale transformării personalității. Cursul integrează cercetări științifice fundamentale dar și neconvenționale asupra dezvoltării interioare, toate trecute prin filtrul gândirii critice și raționale, dar în același timp păstrând o deschidere spre fenomenele încă necunoscute legate de funcționarea psihicului. Cursul vizează îmbunătățirea cunoștințelor teoretice, competențelor și deprinderilor din sfera dezvoltării personale. Partea practică pune accent pe observarea, identificarea, analiza și modificarea propriilor atitudini și comportamente, dar și pe echilibrarea tiparelor de gândire și emoționale. Fiecare participant este sprijinit să își realizeze un plan de dezvoltare personală și să îl pună în aplicare pe durata frecventării cursului.

Pentru înscriere trimiteți un e-mail cu numele, profesia, datele dvs. de contact (telefon, e-mail) și ce vă atrage/interesează din acest curs, la adresa curs.constientizare@gmail.com. Pentru participanții care nu sunt absolvenți /studenți ai facultății de psihologie, medicină sau domenii conexe, participarea la curs este condiționată de susținerea unui interviu care evaluează motivația și disponibilitatea participării la acest curs (evaluarea se va realiza după primul curs).


Ce pot face dupa terminarea facultatii? Ocupatii posibile prevazute in C.O.R. (Clasificarea Ocupatiilor din Romania):

Programe Postuniversitare de Formare si Dezvoltare Profesionala Continua
Prezentare video Universitatea Ecologica din BucurestiDoriti sa fiti un bun psiholog?
Va recomandam un scurt ghid de relationare cognitiva si emotionala, utilizat pentru dezbaterile stiintifice in cadrul seminariilor de Metodologia cercetarii stiintifice. Principiile sunt utile si pentru dezvoltarea inteligentei emotionale in relatiile interpersonale, la serviciu, in cuplu, in discutiile cu prietenii sau cu familia. Succes!


Informatii pentru studenti si masteranzi

ALEGEREA TEMELOR PENTRU LUCRAREA DE LICENTA / DISERTATIA DE MASTERAT!

Alegerea temei lucrării se face împreună cu cadrul didactic coordonator, pornind de la domeniile/temele propuse de către acesta sau de către student. Temele propuse in lista din ebiblioteca sunt orientative, studentii pot propune orice alta subtema in legatura cu tema prezentata in lista. In vederea obtinerii avizului stiintific din partea coordonatorului lucrarii, studentul va completa propunerea pentru realizarea lucrarii stiintifice.

După alegerea temei, studentul va completa cererea oficiala tipizată, prin care solicită aprobarea pentru întocmirea temei de cercetare aleasă/propusă. Cererea (completata de mana / pe calculator) se va depune in original pana pe data de 15 decembrie la secretariatul facultatii. Taxa va fi achitata dupa sustinerea si promovarea tuturor examenelor (sesiunea din vara) si dupa ce fisa de lichidare va fi semnata la Evidenta taxe si pentru promovabilitate la secretariatul facultatii din B-dul Vasile Milea nr. 1G.

In atentia anului III - In vederea realizarii lucrarii de diploma, in semestrul II se preda cursul Elaborarea lucrarii de licenta. Click aici pentru detalii. Lector univ. dr. Ovidiu Brazdau poate fi contactat pentru lucrarile de licenta pe adresa teza@brazdau.ro.


Copyright © UEB
psihologie@ueb.ro Bd.Vasile Milea nr.1G, Sector 6, 061341, Bucuresti   
Telefon: +40 21 316 63 80    Fax: +40 21 316 63 80